VAN RADIO NAAR  AUDIO &  VIDEO

 

Even voorstellen,

 

Mijn naam is Peter van Zwam, en mijn passie is,  alles wat  betrekking heeft  met radio, tv  beeld en geluid , zowel passief als actief !

De liefde voor radio heb ik bijna mijn hele leven , en heb 17 jaar radioprogrammas mogen maken bij een lokale omroep in Heemstede!

Na een serie mislukte pogingen om zelf een radiostation op te zetten, zijn mijn aktiviteten nog steeds divers ,en de twee studio`s aan huis geven mij dan ook de mogelijkheid zeer professioneel  te werk te gaan ,zoals het bewerken van dvd , video tapes, audio geluidsdragers ,en het overzetten van alle audio en video systemen op cd en dvd , op professionele wijze met tekst bedrukt !

 

 

Ook het verzorgen van karaoke shows ,  nostalgische video shows uit de  jaren 50 60 ,  en het draaien op nostalgische feesten / evenementen ,  bijvoorbeeld  rock & roll    country ,  jazz en swing , of de bekende  jaren 50 , 60  muziek NATIONAAL OF INTERNATIONAAL   of later,  behoren tot de aktiviteiten 

Ook het verzorgen van een non stop muziek programma voor bedrijven met gangbare muziek  uit heden en verleden worden op een unieke vaste samenstellings format  op cd gezet van 80 minuten .Voor verdere informatie kunt u contact opnenen !

 

 

Voor bepaalde muziek, of oude tv programma`s ,  films,  bent u hier op het juiste adres ,het is net geen Beeld en geluid ,maar het  audio archief beslaat  ruim  150.000 titels op plaat/ cd`s ,en het  beeld archief  meer dan 10.000  titels  met tv programmas en films en  ,daarnaast honderden  tape recorder banden/ en cassettes met zeer oud radio materiaal,  en ruim 3500  hoorspelen  geremastered op dvd 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de maak   Een terugblik naar Hilversum 1 en 2   met radio flitsen uit een tijd   toen Veronica en Hilversum 3 nog niet bestonden  

Reactie plaatsen

Reacties

Richard Karsemeijer
2 jaar geleden

Cd geluisterd en ervan genoten. Echte ouderwetse country muziek. Top.

Bert Bouchier
2 jaar geleden

Peter, Ik krijg jouw website door via Gert Loogman (van de HEMA).
Kun jij mij helpen met het digitaliseren van 13 VHS tapes. Het zijn opnames van de jonge jaren van onze kinderen.
Bij voorkeur naar USB stickje.

Mario en Roeline markt Bakker
2 jaar geleden

Hoi Peter
Wat lief.
We hebben genoten van de muziek een waar kunststuk.
Namens ons beide ontzettend bedankt voor je attentie.
Tot vrijdag,
Mario en Roeline

Robert van Schijndel
3 jaar geleden

mijn cdr610 marantz moet 400 euro opbrengen

Ron van der Hoeven
3 jaar geleden

Nog steeds aan het "knutselen" zie ik.
"Wie Kiep In Tuts!" Ouwe Reus

Georgiadis Mariette
3 jaar geleden

Huisadres Box 417, Sunderland On L0C1H0 Canada

Constance Kramer
3 jaar geleden

Ik had nog een aantal singels met muziek uit de zestiger jaren.
Peter heeft deed keurig op cd's gezet en er heel veel werk van gemaakt.
Dit is pas muziek. Ik ben er heel blij mee.
Bedankt Peter

Arnold
3 jaar geleden

Wij hadden nog zo'n 20 8mm tapejes op zolder liggen en 10 VHS videobanden met home video's.
Hier stonden o.a. geboortefilmpjes (net erna), verjaardagsfeestjes, vakanties, nieuwbouwwoning in aanbouw en huiskamer opnames op.
Sommige beelden van 20 jaar geleden fristen onze geheugen op en onze kinderen, inmiddels begin 20 zagen zichzelf als baby of peuter terug.

Peter heeft top werk afgeleverd en ons heel blij gemaakt met het op DVD zetten en de slechte stukken eruit te halen. Al met al was het binnen drie weken af.
Iets waar wij zelf 20 jaar geleden maanden mee bezig waren geweest.
Nu is het eindelijk klaar.

Peter, bedankt!

Pim
3 jaar geleden

Peter heeft voor mij een LP, uit 1970, gedigitaliseerd. Alle kraakjes en andere bijgeluiden heeft hij er uit gehaald. CD klinkt fantastisch. Complimenten

Marissa
3 jaar geleden

Eerst heeft Peter twee videobanden omgezet van vroeger. Leuk om weer terug te zien! Ook heeft hij twee vakantie films van 2019 die we hadden gemaakt op dvd gezet. Snel geregeld en voor een leuke prijs. Bedankt!

Alles staat in het teken van hobby , zonder winstoogmerk of commerciele belangen  !